Fyzioterapie zvířat v Hradci Králové

Protože dáváme druhou šanci a znovu rozdáváme úsměvy.

Stephanie Mach, CCBW, CCRP (majitelka)
Stephanie Mach, CCBW, CCRP (majitelka)

Jsme tu pro vás už 7 let!

Naše centrum založila Stephanie Mach, CCBW, CCRP, která je průkopnicí fyzioterapie zvířat v Královéhradeckém kraji. Rehabilitacím zvířat se začala věnovat už v roce 2016 a v roce 2017 založila vůbec první rehabilitační centrum pro zvířata v Hradci Králové. Své znalosti podložené náročnými studiemi na britské a americké univerzitě předává do své každodenní praxe, ze které čerpá i celý její tým. Naše centrum má ve Východních čechách nepřekonatelnou praxi a disponujeme špičkovým vybavením.

Dlouholetá praxe a zkušenosti

Naše rehabilitační centrum pro malá zvířata jsme otevřeli jako první ve východních Čechách v Hradci Králové už v roce 2017. Máme dlouholeté zkušenosti a praxi s širokou škálou různých pacientů a dokážeme si poradit i u obtížných případů.

Profesionální vybavení

Fyzioterapie u nás je komplexní, protože využíváme i fyzikální metody a kvalitní přístroje k tomu určené. V našem centru naleznete vanu pro hydroterapii, vysoko výkonný MLS terapeutický laser, magnetoterapii, elektroléčbu.

Umístění a parkování

Naše centrum sídlí na kraji Hradce Králové - sjezd na D11 se od nás nachází cca 5 minut jízdy a na hlavní okruh města se napojíte také do 5 minut. Pro naše klienty je zajištěno parkování zdarma přímo ve dvoře areálu. S manipulací velkého handicapovaného pejska vám rádi pomůžeme.

Lékaři jsou na telefonu

Pokud vyhodnotíme, že nemůžeme aplikovat léčbu u některého z našich pacientů, nebo vidíme, že má pacient akutní problém, který je třeba řádně vyšetřit - neleníme a hned voláme lékařům / specialistům. Máme možnost okamžité konzultace případu s nejlepšími ortopedy a neurology v ČR.

Zkušení terapeuti s citem pro detail

"Naším cílem je přinášet kvalitní nadstandardní péči v našem oboru a proto se ne jenom já, ale i mí kolegové stále vzdělávají, abychom mohli posouvat hranice ve fyzioterapii a rehabilitaci zvířat. 

V našem centru svěřujete své parťáky kvalifikovanému týmu s praxí. Respektujeme každého pacienta i majitele, kterému otevíráme své srdce a máme pro každý případ maximální pochopení. Díky tomuto přístupu si dokážeme najít cestu i ke komplikovanějším povahám a naší pacienti s námi rádi spolupracují."

Stephanie Mach, Majitelka
 

Jsme tu pro vás!